Bestuur Nieuws vanuit het Bestuur

Discussie in 'Informatie en mededelingen' gestart door ♪♫ curlyD ♪♫, 24 sep 2018.

 1. ♪♫ curlyD ♪♫

  ♪♫ curlyD ♪♫ Voorzitter Bestuur Moderator CCH Lid

  Lid geworden:
  18 mei 2010
  Berichten:
  899
  Ratings:
  +587 / 0 / -1
  Beste allemaal,

  Met enkele vergadermomentjes achter de kiezen en het meeting seizoen dat redelijk op z'n einde loopt, hierbij even een kleine update vanuit het bestuur.

  Allereerst even wat huishoudelijke mededelingen:

  ALV:
  Na de uitvraag over de datum van de ALV, is uiteindelijk de knoop doorgehakt. De ALV zal plaatsvinden op zondag 27 januari, in De Deel, Ijsselstein. Het is nog even de vraag of we dit gaan combineren met een kleine rondrit, ideeën zijn welkom!

  Seizoensafsluiting:
  Hiervoor hebben we de vraag uitgezet wanneer deze meeting gepland moet worden. De koploper is nu zaterdag 3 november. Tevens hebben we gevraagd wat jullie graag zouden willen doen, Bowlen / lasergamen etc. Graag jullie input, zodat we een datum vast kunnen leggen en kunnen reserveren als nodig!

  Contributie:
  Het einde van het jaar komt langzaam dichterbij, hierbij even een reminder voor de contributie en het lidmaatschap. Vanaf 1 november is er de mogelijkheid om betalend lid te worden voor komend jaar. Contributie voor het nieuwe jaar dient te worden voldaan voor eind januari 2019.


  Naast deze huishoudelijke mededelingen ook nog een mededeling van ietwat andere aard. Zoals jullie weten bestaat het bestuur van de club uit 3 personen, Maarten, Ed en ikzelf. Naast deze 3 hebben we moderators en een meeting coördinator Mark.
  We zijn er tijdens dit seizoen achter gekomen dat het voor ons 3en prettig is als we af en toe eens worden bijgestuurd en gewezen op punten die blijven liggen. Tevens vinden we input van iemand buiten ons 3en om ook prettig.
  Na lang beraad en overleg hebben we besloten om Ties Haarbrink aan te stellen als Advies Orgaan. Nu hoor ik iedereen denken: Wat is dat dan?
  Ties zal het bestuur ondersteunen, met tips en tricks komen en helpen ons op de juiste weg te houden. We hebben hem als spreekwoordelijke stok achter de deur om ervoor te zorgen dat wij onze taken netjes uitvoeren. Hij zal deelnemen aan onze bestuursvergaderingen, om als 'buitenstaander' zijn licht te laten schijnen op de te bespreken zaken. Tevens pakt hij her en der taken op om ons enigszins te ontlasten. Om deze taak goed uit te kunnen voeren, zal Ties op het forum de bijbehorende rechten krijgen. Hij zal geen deel uitmaken van het bestuur, maar kan wel worden gezien als rechter hand van.

  Het bestuur wil Ties bij deze bedanken voor de steun! We hopen op een goede samenwerking!

  Verder hopen we op enige input van jullie voor de seizoensafsluiting :-)!

  Mvg,
  Daphne
  Bestuur CCH
   
  • Like Like x 1
 2. Rallydoc

  Rallydoc Geregistreerd

  Lid geworden:
  15 mrt 2012
  Berichten:
  3.362
  Ratings:
  +1.584 / 9 / -3
  Als niet betalend forum lid heb ik natuurlijk geen recht van spreken als het gaat om de keuzes van het bestuur. Toch wil ik wel even reageren op het aanstellen van Ties als adviseur. M.i. een goede beslissing om iemand als Ties in te lijven. Tenslotte moet zo iemand wel uit de harde kern van de club komen en voldoende respect genieten. Wens het bestuur en Ties daarom ook veel succes met de nieuwe constructie en ben benieuwd wat het de club gaat brengen
   
  • Like Like x 1
 3. Ties-TBH

  Ties-TBH Moderator Moderator

  Lid geworden:
  26 okt 2012
  Berichten:
  925
  Ratings:
  +979 / 1 / -0
  Ook namens mij hier even een berichtgeving op.

  Ik ben erg blij met de aanstelling als adviesorgaan binnen het bestuur. Deze aanstelling is voortgekomen vanuit het geven van mijn 'beklag' op de verloop van sommigen zaken welke mijn inziens vanuit het bestuurlijk orgaan ontstonden. Na enige tijd hier over heen en weer geping pongt te hebben zijn we samen met elkaar gaan zitten. Tijdens deze afspraak kwamen we tot de conclusie dat een frisse blik van buiten het bestuur best prettig is. En hiermee werd de aanstelling in overweging genomen.

  Dit betekend voor de bewindvoering van de club natuurlijk helemaal niets immers vinden hier geen veranderingen in plaats, maar dit betekend wel een stem vanuit de leden in het bestuur.
  Om dit juist en efficiënt te kunnen doen heb ik natuurlijk wel jullie input nodig! Spreek mij dan ook aan op meetings of stuur een pb via het forum wanneer je goede ideeën of suggesties hebt welke binnen het bestuur besproken moeten worden. Dan zal ik hierop voor jou mij best doen om dit voor jou onder de aandacht te brengen om op te pakken.

  Vanuit deze positie hoop ik dat ik er voor kan gaan zorgen dat we het aankomend jaar en volgend jaar weer een succesvol seizoen tegemoet gaan.
   
  • Like Like x 4
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.