Forum Meldingen m.b.t. Privacybeleid

Discussie in 'Informatie en mededelingen' gestart door vandisphotoo, 20 okt 2018.

 1. vandisphotoo

  vandisphotoo Penningmeester Bestuur Moderator CCH Lid

  Lid geworden:
  15 jun 2010
  Berichten:
  2.723
  Ratings:
  +601 / 2 / -0
  Beste clubleden,

  Voor iedereen die zich afvraagt waarom zij opnieuw de gebruiksvoorwaarden hebben moeten accepteren. De gebruiksvoorwaarden zijn vandaag geupdate en daarbij is een privacy reglement online toegevoegd.

  Zoals wellicht iedereen wel weet is sinds 25 mei 2018 de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat in de hele Europese Unie (EU) dezelfde privacywetgeving geldt. Sinds dat dit bekend is geworden zijn wij als club druk bezig geweest om te voldoen aan deze wetgeving.

  Om te voldoen aan deze wetgeving is een privacy reglement opgesteld. In dit reglement geven wij als club aan hoe wij omgaan met alle persoonsgegevens die we van jullie (de leden) hebben. Ook geven wij hierin aan hoe wij voorkomen dat deze data uitlekt.

  In dit reglement geven wij ook aan hoe lang we deze persoonsgegevens bewaren. Praktisch gezien betekend dit dat alle leden die langer dan 5 jaar niet actief zijn van het forum worden verwijderd en dat hun posts geanonimiseerd worden. Bijdragen van leden worden uiteraard nooit zomaar verwijderd!

  Mochten er vragen zijn, neem even contact op met mij via PB of e-mail!
   
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.