Bestuur Laatste nieuws vanuit het bestuur

Discussie in 'Informatie en mededelingen' gestart door ♪♫ curlyD ♪♫, 24 sep 2020.

 1. ♪♫ curlyD ♪♫

  ♪♫ curlyD ♪♫ Voorzitter Bestuur Moderator CCH Lid

  Lid geworden:
  18 mei 2010
  Berichten:
  899
  Ratings:
  +589 / 0 / -1
  Beste allemaal,

  Na een tijd radiostilte hebben we binnen het bestuur eindelijk weer eens, weliswaar op 1,5 meter en 150km afstand (Ed vond dat al dichtbij genoeg ), een vergadering gehouden.
  We zijn tot de conclusie gekomen dat we na dit spetterende jaar, vol leuke meetings en contact momenten..... oh nee, zo ging het niet...
  Net zoals in heel de wereld heeft Corona ook door ons clubjaar een dikke streep getrokken. Niks aan te doen helaas, we kunnen slechts hopen dat het volgend jaar beter gaat worden.
  Omdat we natuurlijk wel super blij zijn met jullie als betalende leden, lijkt het ons niet meer dan op z’n plaats om met iets van een tegemoetkoming richting de leden te komen. Later hierover meer... of eigenlijk niet, want het blijft nog even binnen het bestuur... zou zeggen, laat je verrassen .
  Verder willen wij, omdat meetings uitblijven en we graag enige vorm van communicatie ambiëren, na elke vergadering die we hebben, een kleine update op het forum te zetten. Soms interessant en soms niet, maar op deze manier willen we jullie laten zien dat we op de achtergrond bezig zijn met de club!

  Persoonlijk hopen we jullie allemaal in goede gezondheid te zien tijdens een eerstvolgende meeting in het nieuwe seizoen! Tot die tijd zien we graag auto updates op het forum!
   
  • Like Like x 3
 2. JohanKuijpers

  JohanKuijpers CCH Lid

  Lid geworden:
  26 jul 2014
  Berichten:
  3.287
  Ratings:
  +1.249 / 7 / -7
  Nu maak je ons wel heeeeeeel nieuwsgierig, maar des te groter de verassing :-p
   
  • Funny Funny x 1
 3. ♪♫ curlyD ♪♫

  ♪♫ curlyD ♪♫ Voorzitter Bestuur Moderator CCH Lid

  Lid geworden:
  18 mei 2010
  Berichten:
  899
  Ratings:
  +589 / 0 / -1
  Vanavond weer even een overlegje gehad met het bestuur. Deze keer helaas niet face to face, maar face to telefoonscherm, allemaal vanuit ons eigen huis.
  Zoals we allemaal weten, is het Corona virus weer in opmars en zijn de maatregelen vanuit de overheid weer strikter geworden. Helaas kunnen we dan ook niet de verassing uitvoeren zoals we deze gepland hadden.
  Maar goed, dat mag de pret niet drukken. We hebben uiteraard een andere optie bedacht!
  Verder hebben we even nagedacht over de alv voor komend jaar. Het ziet er naar uit dat we deze waarschijnlijk in een andere vorm gaan houden, dan zoals jullie gewend zijn. We kunnen nog niet uitsluiten dat dan alles weer ‘normaal’ is en Corona niet meer alles bepaald. Uiteraard kijken we de situatie aan en besluiten volgend jaar wat we gaan doen en welke vorm we de ALV gaan geven.
  Verder nog een mededeling van huishoudelijke aard. Aangezien we nu de tijd hebben om de administratie eens grondig bij te werken, willen we jullie vragen na te gaan of de adresgegevens die wij hebben van jullie nog actueel zijn. Mocht dit niet het geval zijn, gelieve deze te mailen naar ledenadministratie@centoclub.nl.
   
  • Like Like x 2
 4. ♪♫ curlyD ♪♫

  ♪♫ curlyD ♪♫ Voorzitter Bestuur Moderator CCH Lid

  Lid geworden:
  18 mei 2010
  Berichten:
  899
  Ratings:
  +589 / 0 / -1
  Hi all,

  even weer een berichtje vanuit het bestuur!
  We zijn weer even verder en onze verassing begint steeds meer vorm te krijgen :-D.
  Als alles goed gaat, dan kunnen we komende week de laatste dingetjes regelen.

  Nog even een klein beetje geduld dus, maar het zal het wachten zeker waard zijn!!
   
  • Like Like x 4
  • Informative Informative x 1
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.