Bestuur Laatste nieuws vanuit het bestuur Januari 2021

Discussie in 'Informatie en mededelingen' gestart door ♪♫ curlyD ♪♫, 13 jan 2021.

 1. ♪♫ curlyD ♪♫

  ♪♫ curlyD ♪♫ Voorzitter Bestuur Moderator CCH Lid

  Lid geworden:
  18 mei 2010
  Berichten:
  897
  Ratings:
  +580 / 0 / -1
  Beste allemaal,

  We zijn dit jaar weer bijzonder begonnen. Normaal zijn de voorbereidingen voor de ALV in volle gang. Helaas is door het kabinet gisteren besloten om de lockdown te verlengen. Heel begrijpelijk natuurlijk, maar voor ons als autoclub, wel weer jammer.
  Natuurlijk willen wij als bestuur het liefst een ALV, waarbij wij jullie allemaal in persoon zien, waar we lekker met z'n allen een bakkie kunnen doen en het over onze auto's en de komende meetings kunnen hebben.
  Zodoende hebben we besloten de ALV niet in januari of februari te laten plaatsvinden. We vestigen onze hoop op een dag in maart of april (dit nog nader te bepalen en komt dan zsm online). Mochten er dan nog steeds beperkingen zijn betreffende afspreken met groepen en groepsgrootte, dan zullen we de ALV naar alle waarschijnlijkheid toch online organiseren. We houden jullie op de hoogte!

  Verder nog een mededeling van huishoudelijke aard. Natuurlijk willen wij jullie allemaal weer zien op de meetings die dit seizoen hopelijk weer gaan komen. We willen jullie dan ook verzoeken om de contributie voor 15 februari te voldoen. Dit kan d.m.v. een overschrijving naar de clubrekening onder vermelding van je naam en nickname.

  Laten we hopen dat we dit jaar er een mooi clubjaar van kunnen maken! Hopelijk weer snel met leuke meetings en gezelligheid. Tot die tijd (en daarna ook natuurlijk) zien we jullie bezigheden met de cento's natuurlijk graag terug op het forum!!
   
  • Informative Informative x 2
  • Like Like x 1
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.