Fiat 500L facelift bijna een feit

Discussie in 'Fiat Nieuws' gestart door Milan, 23 okt 2016.

 1. Milan

  Milan Geregistreerd

  Lid geworden:
  29 mei 2008
  Berichten:
  617
  Ratings:
  +59 / 0 / -0
  [​IMG]

  Zoals we al eerder konden aankondigen, is de praktische en fijne Fiat 500L toe aan een eerste facelift. Hier zie je de eerste plaatjes in het wild van testexemplaren op transport. De update zal volgend jaar debuteren, naar verwachting in Genève. Precies vijf jaar naar dato en op hetzelfde podium. Eerder dit jaar spraken we Fiat’s designchef Klaus Busse al, die we zichtbaar overrompelde met een vraag over een aangepast design voor de 500L. Hij beet snel op zijn lippen tijdens een heerlijk informeel babbeltje, waar verder weinig in verzwegen werd.

  [​IMG]

  De Fiat 500L editie 2017 is duidelijk geen al te milde aanpassing. De koplampen, motorkap en achterlichten zijn namelijk stevig beplakt, voorzien van opzetstukken, die het eigenlijke (mogelijk scherpere) design moeten verhullen. Blijkbaar zijn de units compleet hertekend en zal ook het plaatwerk daarom worden aangepast. De verder goed geproportioneerde en uitermate ruime B-segment gezinswagen, zal zo een nieuwe look ontvangen, die mogelijk bij een grotere groep in de smaak zal vallen dan het huidige model.

  Naast enkele motorische aanpassingen, verwachten we dat het in 2012 geïntroduceerde model (waarop Uconnect5 debuteerde) een multimediale update krijgt en wellicht enkele esthetische aanpassingen in detail. De nieuweling is goed nieuws voor de Servische fabriek in Kragujevac, waar de productie wel een boost kan gebruiken. Vooral omdat de 500L in de VS niet aanslaat. Met name in Zuid-Europa is de 500L een redelijk succes te noemen. In Italië staat dit unieke ruimteconcept steevast in de landelijke top vijf.

  [​IMG]

  Bron: autoedizione.nl
   
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.