[Do t/m Zo, 07/ 10-06-2018 Polen roadtrip 'Zlot Italiano Squadre V'

Discussie in 'Meeting archief' gestart door Kwark1001, 9 jan 2018.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Kwark1001

  Kwark1001 Meetingcoördinator Moderator CCH Lid

  Lid geworden:
  24 feb 2013
  Berichten:
  1.916
  Ratings:
  +1.662 / 4 / -3
  Jak co roku Italiano Squadre zaprasza na swój zlot. Będzie tradycyjnie okazja do zaprezentowania swoich aut, ciekawe konkursy oraz atrakcyjne nagrody. Spotykamy się w czwartek 7 czerwca i bawimy się do niedzieli 10 czerwca.

  En meer wil ik er eigenlijk niet over zeggen. Bovenstaande tekst spreekt voor zich zelf denk ik.  Nou vooruit, toch een stukje Nederlands.
  Zlot Italiano Squadre is de terugkomende roadtrip meeting van het jaar! Wat mij betreft de tofste meeting van het jaar, gave roadtrip, toffe plek, leuke mensen en gewoon mega gezellig. In het buitenland zo ontvangen worden moet je gewoon eens meemaken:innocent:

  Als club gaan wij voor de 4e keer dit jaar en vanuit de organisatie daar doen zij erg veel om het internationaal te maken (praten al wat engels inplaats van pools:joy:)

  Op een groot grasveld staan alle auto's opgesteld en zijn er verschillende activiteiten te doen om de dag door te komen. Het hotel is op loopafstand en op het meeting terrein was een grote hal waar je 's avonds kon bowlen, biljarten en kon snacken.

  Op de meeting komen niet alleen cento's maar eigenlijk alles wat in Italië gemaakt is. In grote lijnen bestond de opstelling uit Cento's, Punto's en alfa's.

  Let op: Deze meeting wordt niet vanuit de Centoclub georganiseerd. Deelname is op eigen initiatief. Inschrijving dien je dus ook zelf te doen. Uiteraard is het leuk om samen te rijden!

  Zie hier het filmpje voor een goede sfeerimpressie:


  Desbetreffende Facebook pagina:
  https://www.facebook.com/events/140513189970525/

  Inschrijf formulier:
  Alle prijzen staan in onderstaande link opgesteld. (10 Zloty is ongeveer 2.50 euro).
  Informatie volgt

  Adres:
  MCT Zerkow, Jarocinska 35 te Zerkow.

  Via het forum kun je laten zien dat je komt maar: dit is geen officiële aanmelding!  Kwark1001 - 2 - Dit keer met de Abarth
  pvdharing - 2
  Rikkert - 2
  vandisphotoo - 2 - Dit keer met de Abarth.

  Total: 8
   
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.