Geschiedenis

2004:
Na een aantal websites bij verschillende "communities" gehad te hebben is in november 2004 de website, cinquecentoclub.nl, online gekomen.
Sinds die tijd is alles in snel treinvaart gegaan en heeft het bestuur hard aan gewerkt om de Cinquecento Club Holland op de kaart te zetten.
Naast een officiële website met forum kan natuurlijk een eigen merchandise lijn niet achterblijven.
Tevens is er een Kamer van Koophandel nummer aangevraagd, waardoor we kunnen beschikken over een eigen bankrekening.

 

2005:
In 2005 zijn de oprichtingsstatuten van de club door een notaris bekrachtigd, dit houdt in dat het bestuur niet langer meer privé verantwoordelijk gesteld kan worden door de acties die de club onderneemt. Tevens is er in dat jaar een aansprakelijkheidsverzekering afgesloten.

 

2006:
Begin 2006 hebben we onze nieuwe en verbeterde website geïntroduceerd. We hopen hierdoor een nog professionelere uitstraling te bereiken.
Tevens is het bedoeling steeds meer structuur in de club te brengen en dan met name het op de rit zetten van onze eigen meetings. Deze zullen een belangrijkere rol gaan spelen naast de grote auto evenementen.

 

2010:
Het jaar 2010 was een turbilent jaar waar weer veel in is gebeurd, leuke en drukke meetings waarbij de club een kleine maar belangrijke verandering heeft mee gemaakt en dat is het toelaten van de Seicento liefhebbers.
Aangezien de techniek van de Seicento nagenoeg hetzelfde is als van de Cinquecento is er voor gekozen om ook de Seicento rijders toe te laten tot de club waarbij we verwachten dat de club explosief zal gaan groeien en nog gezelliger gaat worden.

 

2011:
Dit is het jaar waarbij het oude bestuur is afgetreden en het roer over heeft gedragen aan een aantal enthousiastelingen uit Twente die de club nieuw leven willen gaan in blazen en het nog groter gaan aanpakken waarbij dus ook weer een nieuwe website niet kan uitblijven.
Er worden weer super spannende en leuke meetings georganiseerd waar we enorm goed ons best voor doen om het iedereen naar zijn zin te maken.

Gepubliceerd:
31 jan 2014
Paginaweergaven:
4.673
  1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.