Bestuur en Moderators

Cento Club Holland

 

De Cento club is een autoclub gevormd door liefhebbers van de Fiat Cinquecento en later ook Seicento. De club bestaat uit een vaste kern mensen, die elk jaar met plezier algemene Italiaanse meetings bezoeken, zowel in het binnen als het buitenland. Tevens worden er vanuit de club ook zelf meetings georganiseerd.

 

Vanuit deze vaste kern is er een drietal mensen die samen het bestuur vormen van de Cento club.

 

Het bestuur van de club zorgt er onder andere voor dat het forum up to date is, de verzekeringen worden betaald, de ledenadministratie wordt bijgehouden en dat de club goed vertegenwoordigd wordt op (Italiaanse) meetings. Tevens organiseren ze eigen meetings voor de clubleden.

 

Het bestuur bestaat uit:

Penningmeester:  Maarten van Dis (vandisphotoo)

Secretaris:  Edwin de Bruin (propje)

Voorzitter:  Daphne van der Strate (♪♫ curlyD ♪♫)

 

Naast het bestuur hebben we ook een meeting coördinator en een advies orgaan. Onze meeting coördinator zorgt onder andere voor het registreren van komende meetings en het delen van deze op het forum. Ook draagt hij zorg voor het soepel verlopen van de meeting en de opstelling op het terrein.

 

Het advies orgaan zal het bestuur ondersteunen, met tips en tricks komen en helpen ons op de juiste weg te houden. Hij zal deelnemen aan bestuursvergaderingen, om als 'buitenstaander' zijn licht te laten schijnen op de te bespreken zaken. Tevens pakt hij her en der taken op om het bestuur enigszins te ontlasten. Het advies orgaan zal geen deel uitmaken van het bestuur, maar kan wel worden gezien als rechter hand van.

 

Meeting coördinator:  Mark ten Bouwhuijs (kwark1001)

Advies orgaan:   Ties Haarbrink (Ties-THB)

 

Uiteraard gaat er ook werk zitten in het forum, om dit schoon en up to date te houden. Hiervoor zijn moderators aangesteld. Het bestuur zelf heeft uiteraard deze taak, maar ook de meeting coördinator is moderator op het forum. Hiernaast hebben we ook nog een lid dat is aangesteld als moderator, Dirk-Jan van der Velde (djwpk).

Gepubliceerd:
31 jan 2014
Paginaweergaven:
4.556
  1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.